mandag den 5. marts 2012

Billedreportage: BIF-SØNDERJYSKE 1-0




Forårspremieren blev en kold, men alligevel yderst fornøjelig fornøjelse, der næsten endte med at følge min forudsigelse i sidste indlæg, lige på nær at Agger ikke nåede at score til 2-0, inden han blev skiftet ud. En ultrakort billedreportage kunne blive fulgt op af følgende ordlyd:

1. Indlæg fører til skub i ryggen og dermed straffe. Stemningen på stadion var nu en hel del bedre end dette billede antyder.
2. Krohn-Dehli lægger bolden parat
3. Krohn-Dehli har taget tilløb, og undlader at kigge på Sønderjyskes nye reservekeeper, Kenneth Stenild, og holder i stedet opmærksomheden rettet mod dommeren.
4. Bolden er i kassen, og Krohn-Dehli løber ud mod publikum sammen med hans nye og dobbelt så høje ven, med det næsten lige så finurlige navn som Krohn-Dehli selv: Simon Makienok. 
5. Så er forløsningen allerede blevet en selvfølge iblandt de klædeligt selvsikre spillere, der lunter op mod midtercirklen efter en fortjent føring mod Sønderjyske, der ikke havde meget andet end solidt forsvarsspil at bidrage med. Fortjent sejr til BIF foran de 14.300 frysende, men glade tilskuere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar